top of page

Udtalelser

Læs her hvad andre siger:

Trille:
"Jeg har brugt Tove regelmæssigt - dog med lange pauser - siden 2014. Og jeg har anbefalet hende til flere - og her vil jeg sende Tove den varmeste anbefaling.
Tove taler med kroppen, og jeg er altid meget tryg i
hendes hænder. Jeg har både fået behandlet forstoppelse, ondt i lænd, ondt i knæ, nakke, ryg - jamen stort set alt. 
Efter en behandling ved Tove, så er der løst op og frigivet en masse fastgroet energi, og det giver helt ny bevægelse og smerter forsvinder. 
Under behandlingen kan jeg snakke med Tove om temaer i kroppen. Hvilke følelser, der forløses. Jeg er selv behandler, jeg healer blandt andet, og jeg ved, at vores krop lagre vores liv. Og vi kan dykke ind i os selv, og selvudvikle  - men det skal gøres i samarbejde med kroppen. Den passer så godt på os. Og når vi er klar til at slippe det, den har lagret for os, så findes der ingen bedre til det end Tove, der med respekt, profession og massiv erfaring, taler med kroppen og får arbejdet med problemerne, så der mærkes stor fremgang fra gang til gang.
Fik jeg sagt: Jeg kan anbefale alle at komme i Toves hænder - hun har også hjulpet min mand af med sin svimmelhed."
Susanne:
"Jeg har fået behandlinger hos Tove en del år og det har ganske enkelt ændret mit liv. 
Jeg har spinalstenose i nakken og slidgigt i nakke, ryg, arme, hænder og fingre.
Da jeg startede behandlingen var jeg meget bloke
ret i nakken - med smerter - og jeg kunne ikke dreje hovedet meget fra side til side, hvilket var en stor hæmning i mit liv. Jeg prøvede at gå med støttebind om nakken, hvilket varmede, men ikke hjalp på smerter eller bevægelse. 
Dette har jeg fået løsnet helt op for gennem behandlingen med dybdegående bindevævsregulering, så jeg i dag kan bevæge hovedet fra side til side uden besvær, og uden smerter. Jeg har også gigtgener og smerter i skuldre, arme og hænder og her hjælper dybdegående bindevævsregulring også fantastisk.
For et lille år siden fik jeg snurren, prikken og brænden i indersiden af hænderne, med følelsesløshed i fingerspidser. Jeg var til neurolog, som mente at alt dette skyldes karpaltunnel syndrom og derfor henviste mig til operation. Men jeg var ikke overbevist om at det kun skyldtes dette, men at gigten og klemning fra nakken var en stor del af problemet og at en operation derfor ikke vil løse problemerne. Så jeg spurgte Tove om hun kunne lindre disse symptomer. Og ved at behandle både nakke og arme og hænder gennem et stykke tid, har jeg fået det meste af følelsen tilbage i hænderne og jeg taber ikke ting mere, som jeg gjorde ofte før og styrke og bevægeligheden i hænderne er også forbedret markant.
Derfor kan jeg meget anbefale disse behandlinger og Tove er en utrolig dygtig behandler, med stor empati og indlevelsesevne.
"
Karen:
"Jeg har gået hos Tove i knap halvandet år. Som én, der har haft kroniske smerter gennem nogle årtier og lige så lang erfaring med skiftende behandlere, er jeg virkelig glad for at have fundet Tove.
Hun sikrer sig altid, at jeg er klar til at modtage de tryk, der til en start er smertefulde, og er på den måde fantastisk til at få min krop til at føle sig tryg ved hendes behandling.
Hun er dygtig til at mærke, hvor hun skal trykke, og hendes fingre og hænder føler med fuld sikkerhed, hvornår mit væv og mine muskler afspændes, så hun kan slippe igen. Og hvis det sker, at jeg synes, at et smertepunkt mere er et par mm eller cm ved siden af, er hun meget lydhør og vil gerne guides.
I det hele taget er Tove en meget empatisk behandler og jeg kan kun give de allerbedste anbefalinger!"
Her kan du selv skrive en udtalelse:
bottom of page