top of page

Hatten af for posturologien

Opdateret: 13. aug.


Jeg betages hver dag i klinikken, når jeg arbejder med posturologien. Det er utroligt, at man bare ved at lægge en neurostab (en chip med et elektrisk kredsløb) under foden, kan rette skævheder i kroppen. På samme måde undres jeg, når man ved at sætte en enkelt ørenål også kan rette skævheder. Mange tror det er løgn, når man fortæller dem, hvad den posturologiske sål kan udrette og på samme måde, hvad ørenålene kan gøre ved skævheder og smerter i kroppen. Det er en fryd hver gang mine klienter går herfra uden smerter, fordi de enten har fået øreakupunktur eller en posturologisk sål. Selvom posturologien bygger på videnskab, ja så er det svært at forstå, hvor store mirakler den kan gøre. Jeg ville ønske, at man herhjemme i Danmark ville anerkende denne behandlingsform mere end tilfældet er, ligesom man i Frankrig, Italien og USA bruger det på universiteterne.

Du kan læse mere om posturologien her.


471 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Anatomy trains

bottom of page