Hatten af for posturologien


Jeg betages hver dag i klinikken, når jeg arbejder med posturologien. Det er utroligt, at man bare ved at lægge en neurostab (en chip med et elektrisk kredsløb) under foden, kan rette skævheder i kroppen. På samme måde undres jeg, når man ved at sætte en enkelt ørenål også kan rette skævheder. Mange tror det er løgn, når man fortæller dem, hvad den posturologiske sål kan udrette og på samme måde, hvad ørenålene kan gøre ved skævheder og smerter i kroppen. Det er en fryd hver gang mine klienter går herfra uden smerter, fordi de enten har fået øreakupunktur eller en posturologisk sål i kombination med myorefleksterapien. Selvom posturologien bygger på videnskab, ja så er det svært at forstå, hvor store mirakler den kan gøre. Jeg ville ønske, at man herhjemme i Danmark ville anerkende denne behandlingsform mere end tilfældet er, ligesom man i Frankrig, Italien og USA bruger det på universiteterne.

Du kan læse mere om posturologien her.


246 visninger0 kommentarer