Det første besøg i klinikken
Når man kommer i klinikken for første gang, starter jeg altid med en snak, hvor jeg spørger ind til klientens tilstand, helbredshistorie, arbejdsmiljø, velbefindende osv.
Det er meget vigtigt for behandlingen at få så meget information om den enkelte som muligt for at kunne stille en korrekt diagnose.
Indenfor alle mine behandlingsformer gælder det, at man kigger på det hele menneske. Alting hænger sammen på et eller flere planer. Et indblik i såvel den fysiske som den psykiske tilstand er væsentlig for at kunne stille så specifik en diagnose som muligt og dermed også at kunne give den bedste behandling til den enkelte. Èn del af organismen fungerer altid i kraft af eller i samarbejde med andre dele af organismen.

I langt de fleste af mine behandlinger kombinerer jeg alle mine kundskaber. Det vil sige, at man altid (med mindre man vælger det fra) vil få glæde af posturologien, auriculomedicinen og myorefleksterapien, uanset om man skal have akupunktur eller zoneterapi. Det har vist sig at give langt de bedste resultater at kombinere disse behandlingsformer.